Litteratur

Kreative krefter AS er i 2013 også etablert som forlag. Den første utgivelsen er:

Raul Vasquez: Magisk nål

Raul Vasquez kom i 1973 fra Filippinene med sin familie til Norge. Her fikk han utdanning i hjelpepleie og sykepleie, etter hvert psykiatrisk sykepleie og helse- og sosialadministrasjon. Så fulgte fast jobb som helsekonsulent i bydel 5 i Oslo.

Med en fot i Østen og en i Vesten var det naturlig å kombinere den norske kommunale yrkespraksisen med røtter i østlig filosofi. I 1991 tok han eksamen i tradisjonell kinesisk medisin og i 1995 i kinesiologi. I mange år var han hovedlærer ved Norsk skole for tradisjonell akupunktur og timelærer ved Norsk høyskole for helhetsterapi og Nordisk akupunkturhøgskole.

Boken er vokst frem av utallige bunker med notater gjort gjennom mange og lange netter, der tanker på filippinsk, spansk og engelsk er oversatt til et norsk språk studenter lett kan fatte. Den er et supplement til grunnleggende pensum innen kinesisk medisin, en oppsummering etter dypdykk i tykke fagbøker og kortere forklaringer på faguttrykk vi ofte støter på. Den kan også være til inspirasjon og oppklaring for interesserte som tar kortere kurs innen kinesisk medisinsk filosofi.

Boken kan bestilles direkte fra Kreative krefter AS eller kjøpes hos Norli bokhandel i Universitetsgt. i Oslo.

Pris.:

NOK 298,- + ev. portoutgifter

Linker

www.Akupunktur.no - Til Akupunktur Foreningens Hjemmeside.

www.ChouFoundation.no - Til Chou Style Feng Shui Foundation Norge sin hjemmeside.